- Home


Air Conditioners | Dehumidifiers | Dishwashers | Disposals | Dryers | Freezers | Humidifiers | Ice Makers | Microwave Ovens | Ovens, Ranges, Stoves | Refrigerators | Trash Compactors | Washers | Water Filters

FAQs | Contact | Apprenticeship | Parts | Model Number Help | Newsletter | Beer
- > Do-It-Yourself Appliance Repair Help > The Laundry Appliance Repair Forum > Kenmore 110.92585100: Fixed No Spin! Now Balance Problem?

Find Appliance Parts & Diagrams Here
Enter a model number, part number, type of appliance, brand, or even a part description.

365-day return policy on all parts ordered through this site!


 Moderated by: RegUS_PatOff, BrntToast, appl.tech.29501 Search Our Sites for More Info!
New Topic Reply Printer Friendly
Kenmore 110.92585100: Fixed No Spin! Now Balance Problem?  Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Sun Jun 5th, 2005 09:19 pm
  PM Quote Reply
1st Post
mamaceleste
Grasshopper
 

Joined: Sun Jun 5th, 2005
Location: Austin
Posts: 1
Flavorite Brew: 
Status: 
Offline
Most Grateful Grasshopper here, reporting in!

Due to the superb wonderfulness of your advise I, myself, with humble screwdriver, was able to troubleshoot the 'no spin' breakdown, pull the cabinet, pull the motor, replace the (ah ha!) sheared motor coupler, put it back together, and Do The Laundry! :kiss:

Now, however, during the Spin Cycle there seems to be a great deal of noisy rattling and vibration, not so much as to causing walking or loud banging, but surely, down the road, something will break. Should I just wait til it does? I would so much rather get out said trusty screwdriver and have another go, if I knew where to start...

Your Obedient Apprentice,
Celeste
:notworthy:



____________________
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. - Arthur C. Clarke
Back To Top PM Quote Reply  

 Posted: Sun Jun 5th, 2005 09:35 pm
  PM Quote Reply
2nd Post
Pegi
Fellow, Academy of Sublime Masters of Appliantology


Joined: Tue May 3rd, 2005
Location: Wichita Falls, Texas USA
Posts: 13120
Flavorite Brew: Sweet Iced Tea
Status: 
Offline
First make sure the coupler is installed correctly,, white pieces all of the way onto the shafts and all 6 prongs in the 6 rubber holes  and make sure the 4 rubber motor mounting gromets are in place.  Make sure the case is locked under the front of the base and the keeper tabs on the base are in the slots in the case on both sides.  Other than that do not know what could have gone wrong unless you laid the washer over.  If so let us know as you could have gotten the slide plate out of wack...



____________________
To ask a question, use our new forums==> http://appliantology.org

365-Day No-Hassle Return Policy at RepairClinic!
Back To Top PM Quote Reply

Current time is 04:32 am Tell a friend about this page... all your other friends are doing it!  
- > Do-It-Yourself Appliance Repair Help > The Laundry Appliance Repair Forum > Kenmore 110.92585100: Fixed No Spin! Now Balance Problem? Top



Find Appliance Parts & Diagrams Here
Enter a model number, part number, type of appliance, brand, or even a part description.

365-day return policy on all parts ordered through this site!

FAQs | Contact | Apprenticeship | Parts | Model Number Help | Newsletter | Beer

Your Sometimes-Lucid Host:
- Home
"If I can't help you fix your appliance and make you 100% satisfied, I will come to your home and slice open my belly, spilling my steaming entrails onto your floor."


UltraBB 1.17 Copyright © 2007-2008 Data 1 Systems
Page processed in 0.1687 seconds (62% database + 38% PHP). 25 queries executed.

Web Analytics